Szülők Iskolája - "Csapda a neten"

Tanév: 
2024-2025
Szeretettel hívjuk a kedves szülőket az idei Szülők Iskolája következő alkalmára, 2024. október 21-én 17:00 órai kezdettel a Díszteremben
Témánk az online szexuális zaklatás megelőzésének kérdése. A témában készült Csapda a neten című oktatófilm levetítése után szakértőink (rendőr, pszichológus szakértők) kerekasztal beszélgetés folyamán tájékoztatják, informálják a közönséget a magyarországi helyzetről, a megelőzés lehetőségeiről valamint a segítségnyújtás módjairól.  
Iskolánk tanári kara az előző tanévben megtekintette a filmet és szakértői csapat segítségével tájékozódott, informálódott. Miután a szülők számára levetítettük ezt a filmet és számukra is lehetőséget nyújtunk a tájékozódásra és kérdéseik feltevésére, a folyamat következő lépése az online szexuális zaklatás megelőzésében a 9. osztályos diákok bevonása lesz.  A szülők számára történő vetítés ennek az előkészítő munkának egyik legfontosabb állomása. Ezért erre az alkalomra fokozott várakozással tekintünk, szeretnénk minél több szülővel és kifejezetten minél több 9.-es diák szülőjével együttműködve haladni ezen az úton.
 
A részvétel díja 600 Ft/fő, melyet kérjük majd a kihelyezett becsületkasszába szíveskedjenek elhelyezni. (ezt az iskola továbbítja a film forgalmazója felé).